Schakelaars & Splitters

Met een schakelaar (switch) verbind je meerdere bronnen met één ontvanger en met een splitter (verdeler) verdeel je het signaal van één bron naar meerdere ontvangers. Een kwalitatief hoogwaardige schakelaar of een splitter bestel je snel en voordelig bij Kabelwinkelonline. Hulp of advies nodig bij het kiezen van de juiste schakelaar of splitter? Neem even contact met ons, wij adviseren je graag welke schakelaar of splitter geschikt is voor jouw toepassing

Items 1 tot 12 van totaal 16

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 tot 12 van totaal 16

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gebruik van switchers en splitters

Een switcher gebruik je, wanneer je bijvoorbeeld meerdere apparaten aan wilt sluiten op één beeldscherm, je kunt dan schakelen met de switch. Bij een splitter is dit precies andersom. Een splitter gebruik je wanneer je één apparaat wilt aansluiten op meerdere beeldschermen. Vind dan ook al je switchers en splitters bij Kabelwinkelonline.


Contact opnemen voor switchers en splitters

Is de switcher of splitter waarnaar u op zoek bent momenteel niet verkrijgbaar. Neem contact op zodat u snel weet wanneer deze dat wel is! Maak hiervoor gebruik van het contactformulier op deze website.