Alkaline Batterijen

Van alle batterijen zijn alkaline batterijen waarschijnlijk wel het bekendst. Een alkaline batterij is een “wegwerpbatterij” die geschikt is voor de meest uiteenlopende toepassingen. Een alkaline batterij komt voor in diverse vormen waarvan de AAA-, AA- en de 9 Volt batterij het meest populair zijn. Bij ons vind je een ruim assortiment alkaline batterijen in zowel ons huismerk HQ als het A-merk Varta. Bestel je alkaline batterijen snel en voordelig bij Kabelwinkelonline.

Items 1 tot 12 van totaal 14

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 tot 12 van totaal 14

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Assortiment Alkaline Batterijen

Alkaline batterijen zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld in speelgoed, zaklampen, afstandsbedieningen en in diverse overige elektrische apparaten. Van alle alkaline batterijen zijn de AAA-batterij en de AA-batterij veruit de meest voorkomende. Deze twee veel gebruikte alkaline batterijen zijn daarom leverbaar in een verpakkingseenheid van 4, 10, 20 of zelfs 48 stuks. Gebruik je weinig batterijen dan volstaat een blisterverpakking van 4 of 10 stuks, heb je een gezin met jonge kinderen dan is een grootverpakking van 20 of 48 stuks misschien wel de ideale oplossing. Klik op de alkaline batterij van je keuze om te zien in welke verpakkingseenheden deze te verkrijgen is.


Advies Alkaline Batterijen

Kun je de alkaline batterij die je zoekt niet vinden of heb je wellicht een vraag over alkaline batterijen, neem dan even contact met ons op. We zijn zowel telefonisch bereikbaar via 046 - 850 28 18 (kantooruren) als via het