Telecom kabels

Met behulp van een telefoon kabel verbind u ofwel uw telefoon hoorn met uw telefoon toestel ofwel uw telefoon toestel met de wandcontactdoos. Bij Kabelwinkelonline besteld u snel en voordelig een telefoon kabel van hoge kwaliteit. Vandaag besteld, morgen in huis!

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Telefoon kabel kopen

Bij een telefoon kabel, ook wel eens een telecom kabel genoemd, wordt er onderscheid gemaakt tussen een toestel- en een hoorn kabel. Een toestel kabel is uitgerust met modulaire RJ11-connectoren (6P4C) en is o.a. geschikt voor het verbinden van uw telefoon toestel met een wandcontactdoos. Een hoorn kabel heeft behalve een gekrulde kabel ook kleinere RJ10-connectoren (4P4C) en is uitsluitend geschikt voor het aansluiten van een telefoon hoorn op een telefoon toestel.


Hulp nodig?

Bent u op zoek naar een telefoon kabel maar weet u niet precies welke telefoon kabel u nodig heeft, of kunt u wellicht aanvullend advies gebruiken? Neemt u dan gerust even contact met ons op, wij adviseren u graag welke telefoon kabel het meest geschikt is voor uw toepassing. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar via 046 - 850 28 18 als via het contactformulier.