PS/2-kabels

Heeft jouw computer nog een PS/2-poort of kun je maar geen afstand doen van die vertrouwde muis of toetsenbord met PS/2-aansluiting? Bij Kabelwinkelonline kun je nog terecht voor een PS/2-kabel, PS/2-verlengkabel of een USB naar PS/2-adapter waarmee je je randapparatuur eenvoudig aansluit op je computer. Bestel je PS/2-kabel snel en voordelig bij Kabelwinkelonline - Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis! Heb je een vraag over PS/2-kabels of wil je aanvullende informatie, neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag! Uitgebreide informatie over PS/2-kabels vind je onderaan de pagina.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

PS/2 kabel of een PS/2 naar USB adapter kopen?

Een PS/2 kabel is geschikt voor het overbrengen van een analoog datasignaal en wordt b.v. gebruikt voor het aansluiten van een muis of een toetsenbord met een PS/2-aansluiting op een computer met een vrije PS/2-poort. Met een PS/2 verlengkabel verleng je een bestaande PS/2 kabel. Wil je je muis en/of toetsenbord met PS/2-aansluitng (6-pin mini DIN) verbinden met een computer met een vrije USB-poort dan heb je een PS/2 naar USB adapter nodig, ook wel PS/2 naar USB verloopkabel genoemd, waarmee je een analoog datasignaal converteert naar een digitaal datasignaal. Deze PS/2 naar USB adapter werkt met elk besturingssyteem (plug & play).


Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste PS/2 kabel of heb je een andere vraag op het gebied van het aansluiten, opladen of voeden van je apparatuur? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag! Je kunt ons telefonisch bereiken via 046 - 850 28 18 (tijdens kantooruren) of maak gebruik van het contactformulier.