Netsnoeren

Met behulp van een externe stroomkabel (ook wel een apparaatsnoer, netsnoer of een netvoedingskabel genoemd) sluit je diverse audio-, video- en computerapparatuur aan op het lichtnet. Bij Kabelwinkelonline bestel je snel en voordelig een stroomkabel van hoge kwaliteit die voldoet aan de wettelijk bepaalde kwaliteitseisen en keurmerken zoals bijvoorbeeld Kema Keur. Kijk bij de interne stroomkabels als je op zoek bent naar een stroomkabel voor het voeden van een component of een (rand)apparaat in een computer. Uitgebreide informatie over externe stroomkabels vind je onderaan de pagina.

Welke stroomkabel kopen?

Met een stroomkabel voedt u uw apparaat via het lichtnet (netvoedingskabel). Om uw apparatuur op een veilige manier aan te sluiten op het lichtnet is het belangrijk dat u kiest voor een stroomkabel die voldoet aan alle gestelde eisen en normen. Bij Kabelwinkelonline vind u uitsluitend netsnoeren die zijn voorzien van alle benodigde keurmerken (o.a. Kema Keur). Welke type stroomkabel u nodig heeft is afhankelijk van het type aansluiting op uw apparaat. Met behulp van de "Keuzehulp" (filters) in de linker kolom vind u snel de stroomkabel die u zoekt.


Hulp nodig?

Bent u op zoek naar een stroomkabel maar weet u niet precies welke stroomkabel u nodig heeft, of kunt u wellicht aanvullend advies gebruiken? Neemt u dan gerust even contact met ons op, wij adviseren u graag welke stroomkabel het meest geschikt is voor uw toepassing. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar via 046 - 850 28 18 als via het contactformulier.