DIN kabels

De DIN kabel is weer helemaal terug van weggeweest. Met de “revival” van de platenspeler en in mindere mate het cassettedeck is er ook weer vraag naar DIN kabels en DIN naar tulp (adapter)kabels. Naar welke DIN kabel je ook op zoek bent, wij hebben ze allemaal... Stof je platenspeler of cassettedeck dus maar snel af en bestel de benodigde DIN kabel vandaag nog dan kun je morgen al van je favoriete muziek genieten!

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

DIN kabel kopen?

Een DIN kabel is geschikt voor het overbrengen van een analoog stereo audiosignaal, b.v. voor het aansluiten van een platenspeler of cassettedeck op een versterker. Aangezien de meeste moderne versterkers zijn uitgerust met tulp in- en uitgangen (RCA) zijn de meeste consumenten voor het aansluiten van een platenspeler op zoek naar een DIN naar tulp kabel of een DIN naar tulp adapter.


Hulp nodig?

Bent u op zoek naar een DIN-kabel maar weet u niet precies welke DIN-kabel u nodig heeft, of kunt u wellicht aanvullend advies gebruiken? Neemt u dan gerust even contact met ons op, wij adviseren u graag welke DIN-kabel het meest geschikt is voor uw toepassing. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar via 046 - 850 28 18 als via het contactformulier.