Coax kabels

Met behulp van een coax kabel (antenne kabel) verbind u bijvoorbeeld uw televisie met een CAI-wandcontactdoos. Bij Kabelwinkelonline besteld u snel en voordelig een kwalitatief zeer hoogwaardige coax kabel met een afscherming tot maar liefst 120dB. Vandaag besteld, morgen in huis!

Items 1 tot 12 van totaal 14

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 tot 12 van totaal 14

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Welke coax kabel kopen?

Een antenne kabel met IEC-connectoren (in de volksmond meestal een coax kabel genoemd) is zowel geschikt voor het overbrengen van een analoog als een digitaal antennesignaal. Een goede coax kabel hoeft absoluut niet duur te zijn… Met een goede coax kabel bedoelen wij een dusdanig goed afgeschermde antenne kabel die voldoet aan de eisen en wensen van o.a. Digitenne. Bij Kabelwinkelonline besteld u snel en voordelig een kwalitatief zeer hoogwaardige coax kabel met een afscherming tot maar liefst 120 dB. Vandaag besteld, morgen in huis!


Direct advies

Bent u op zoek naar een coax kabel maar weet u niet precies welke coax kabel u nodig heeft, of kunt u wellicht aanvullend advies gebruiken? Neemt u dan gerust even contact met ons op, wij adviseren u graag welke coax kabel het meest geschikt is voor uw toepassing. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar via 046 - 850 28 18 als via het contactformulier.