BNC kabels

Bij Kabelwinkelonline bestel je snel en voordelig een BNC kabel van hoge kwaliteit - Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis! Een BNC kabel is geschikt voor het overbrengen van een analoog composiet videosignaal en wordt met name gebruikt voor het verbinden van video-, test- en beveiligingsapparatuur. Meer informatie over BNC kabels vind je onderaan de pagina. Heb je een vraag over BNC kabels, neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen je graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 046 – 850 28 18 (tijdens kantooruren) of via het contactformulier.

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

BNC kabel kopen?

BNC staat voor Bayonet-Neill-Concelman. Een BNC kabel is geschikt voor het overbrengen van een analoog composiet videosignaal. Net als bij een composiet kabel wordt bij een BNC kabel het beeldsignaal, ook wel CVBS-signaal genoemd, gecomprimeerd tot een enkel videosignaal. Een BNC kabel heeft een bajonetsluiting (draaisysteem) waardoor er aan de mannelijke kant een pin nodig is die zich met behulp van een veer vasthecht aan de vrouwelijke kant. Dit zorgt voor een zeer stabiele connectie tussen de verbonden componenten. Behalve BNC kabels bestaan er ook nog de nodige BNC adapters.


Hulp nodig bij het kiezen van de juiste BNC kabel of BNC adapter?

Bent je op zoek naar een BNC kabel of een BNC adapter maar weet je niet precies welke BNC kabel of adapter je nodig hebt, of kun je wellicht aanvullend advies gebruiken? Neem dan gerust even contact met ons op, wij adviseren je graag welke BNC kabel of adapter het meest geschikt is voor jouw toepassing. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar via 046 - 850 28 18 of stel je vraag via het contactformulier.