Abonneer op deze RSS feed

Kabel per meter

Voor het “op maat” aanleggen van luidsprekerkabel, coaxkabel en netwerkkabel hebben wij een uitgebreid maar overzichtelijk assortiment kabel per meter. Bijbehorende accessoires zoals b.v. connectoren staan per type kabel onderaan de desbetreffende pagina vermeld, wel zo handig! Weet je niet welke kabel per meter je nodig hebt? Neem gerust even contact met ons op, wij vertellen je graag welke kabel per meter geschikt is voor jouw toepassing. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar via 046 - 850 28 18 (tijdens kantooruren) of stel je vraag via het contactformulier Uitgebreide informatie over kabel per meter vind je onderaan de pagina.

Items 1 tot 24 van totaal 25

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 tot 24 van totaal 25

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Juiste kabel per meter kiezen

De juiste kabel per meter kunt u kiezen door de specifieke informatie van ieder type te lezen en met elkaar te vergelijken. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u de juiste kabel in huis haalt.


Meer informatie over kabel per meter

Voor nog meer informatie en reactie op uw vraag of opmerking, kunt u opnemen met Kabelwinkelonline. Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen of te bellen met de klantenservice op 046-8502818. Hierdoor kunt u een nog meer overwogen beslissing nemen voor uw kabel per meter.