HDMI adapters

Met behulp van een HDMI adapter pas je een standaard HDMI-aansluiting (HDMI A) naar wens aan. Met een HDMI verloopstekker verander je een standaard HDMI-aansluiting bijvoorbeeld in mini HDMI (HDMI C), micro HDMI (HDMI D) of DVI. Wil je twee HDMI kabels koppelen dan heb je een HDMI koppelstuk nodig. Naar welke HDMI adapter je ook op zoek bent je besteld hem snel en voordelig bij Kabelwinkelonline. Vandaag besteld, morgen in huis!

Items 1 tot 12 van totaal 25

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Items 1 tot 12 van totaal 25

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Welke HDMI adapter heb ik nodig?

Je kent het wel, je hebt nog een HDMI kabel in huis maar aan een kant van de kabel zit net de verkeerde stekker. Of de HDMI kabel is net iets te kort. Je kunt dan twee dingen doen, je besteld een nieuwe kabel of je probeert de bestaande HDMI kabel naar wens aan te passen. Kies je voor het laatste dan heb je een HDMI adapter nodig.

Bij het kiezen van de juiste HDMI adapter heb je de keuze uit een HDMI koppelstuk of een HDMI verloopstekker. Met een HDMI koppelstuk, de naam zegt het al, koppel je twee HDMI kabels. Ook bestaat er een variant waarmee je een HDMI kabel en een DVI kabel koppelt.

Bij een HDMI verloopstekker heb je de keuze uit een HDMI naar DVI verloopstekker, een HDMI naar mini HDMI verloopstekker of een HDMI naar micro HDMI verloopstekker. Daarnaast bestaan er nog een aantal HDMI adapters waarmee je de aansluithoek van je HDMI kabel kunt wijzigen.

Wil je je televisie bijvoorbeeld dicht tegen de muur bevestigen waardoor je niet genoeg ruimte hebt om de HDMI kabel aan te sluiten dan kun je dit probleem oplossen met een haakse HDMI adapter. Met een haakse HDMI adapter heb je de mogelijkheid om een rechte HDMI-aansluiting naar boven, naar beneden, naar links of naar rechts te laten verlopen. Twijfel je welke haakse HDMI adapter je nodig hebt, kies dan voor een HDMI swivel. Met een HDMI swivel laat je de HDMI kabel verlopen in iedere gewenste richting.

Hulp of advies nodig?

Kun je de juiste HDMI adapter niet vinden of heb je een vraag over HDMI adapters neem dan even contact met ons op. We adviseren je graag welke HDMI adapter het meest geschikt is voor jouw toepassing. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar via 046 – 850 28 18 als via het contactformulier.